Tzjill jongerenkoor

Als je (bijna) op de middelbare school zit en je vindt het heerlijk om te zingen, dan kun je terecht bij jongerenkoor Tzjill in Geldermalsen.

We gaan uit van een modern repertoire, maar ook musical en een vleugje klassiek komen aan bod. Zingen bij Tzjill is leerzaam, maar zeker ook ontspannend en plezierig. Heb je belangstelling voor muziek en zingen en beschik je verder over een beetje lef, dan is zingen bij Tzjill zeker wat voor jou!

Repetities
Elke vrijdagavond (behalve in de schoolvakanties) repeteren we van 17.15 tot 18.15 uur in OBS Jan Harmenshof in Geldermalsen.

Kosten
De contributie bedraagt € 160 voor het hele seizoen.
Nieuwe leden die na 1 december bij het koor komen, betalen 2/3 van het contributiebedrag. Nieuwe leden die na 1 maart bij het koor komen, betalen 1/3 van het contributiebedrag.

Tijdens de regionale schoolvakanties zal er geen les worden gegeven. Tijdens deze vakanties, in totaal 5 weken, is men wel gewoon contributie verschuldigd. Dit geldt niet voor de zomervakantie. Het seizoen 2017-2018 loopt van 21 augustus 2017 tot en met 6 juli 2018.

Opgeven
Heb je interesse om een keertje met ons mee te zingen? Stuur dan een mailtje naar tzjill2014@gmail.com.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close